START

De kogel is door de kerk! De beslissing is genomen! U begint uw eigen zaak … maar wat nu?

GROEI

U zit vol energie en uw bedrijf vol dynamiek! De resultaten worden steeds beter. Maar hoe kan u alle potentieel uit uw onderneming benutten?

OPTIMALISATIE

Tijdens het bestaan van uw onderneming dienen zich talloze kansen aan. Maar hoe die herkennen? En vooral, hoe ervan gebruikmaken?

OVERNAME

Hebben uw opvolgers bewezen dat ze er klaar voor zijn? Of hebt u een zeer aantrekkelijk overnamebod gekregen?

EEN TEAM MET 40 JAAR ERVARING

Ook al bent u zelfstandige, u staat niet alleen! Al sinds 1978 adviseert Accountantsbureau Firmin Claes kmo’s, vrije beroepen en familiale ondernemingen. Onze diensten beperken zich niet tot een opsomming. Wij zijn een gedreven team waarvan u als klant de drijfveer bent.

Iedere klant kan rekenen op professioneel bedrijfsadvies op maat en bijstand bij een persoonlijke financiële planning. Op die manier realiseren wij een hechte vertrouwensrelatie op lange termijn.

NIEUWS

  • Energiecrisis: algemeen betaaluitstel voor de betaling van de belasting

    Energiecrisis: algemeen betaaluitstel voor de betaling van de personenbelasting, de vennootschapsbelasting, de belasting niet-inwoners en de rechtspersonenbelasting (aanslagjaar 2022) De federale regering heeft maatregelen genomen om burgers en bedrijven te ondersteunen in [...]

    BEKIJK MEER NIEUWS
  • Vermijd intresten op uw belastingen, doe voorafbetalingen

    11 april 2022 | 11 juli 2022 | 10 oktober 2022 | 20 december 2022 Dit zijn de termijnen voor aanslagjaar 2023 als het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar. Let op, het belastingvoordeel van de voorafbetaling daalt bij elke nieuwe termijn. Het is verstandig om vanaf de eerste termijn vooraf te betalen. Voor vennootschappen: 9,0% [...]

    BEKIJK MEER NIEUWS