START

De kogel is door de kerk! De beslissing is genomen! U begint uw eigen zaak … maar wat nu?

GROEI

U zit vol energie en uw bedrijf vol dynamiek! De resultaten worden steeds beter. Maar hoe kan u alle potentieel uit uw onderneming benutten?

OPTIMALISATIE

Tijdens het bestaan van uw onderneming dienen zich talloze kansen aan. Maar hoe die herkennen? En vooral, hoe ervan gebruikmaken?

OVERNAME

Hebben uw opvolgers bewezen dat ze er klaar voor zijn? Of hebt u een zeer aantrekkelijk overnamebod gekregen?

EEN TEAM MET 40 JAAR ERVARING

Ook al bent u zelfstandige, u staat niet alleen! Al sinds 1978 adviseert Accountantsbureau Firmin Claes kmo’s, vrije beroepen en familiale ondernemingen. Onze diensten beperken zich niet tot een opsomming. Wij zijn een gedreven team waarvan u als klant de drijfveer bent.

Iedere klant kan rekenen op professioneel bedrijfsadvies op maat en bijstand bij een persoonlijke financiële planning. Op die manier realiseren wij een hechte vertrouwensrelatie op lange termijn.

NIEUWS

  • Tijdig voldoende vooraf betalen is meer dan ooit de boodschap

    Betaalt u tijdig de voorafbetalingen, dan vermijdt u een belastingvermeerdering. Het vermeerderingspercentage voor aanslagjaar 2025 bedraagt 9%, voor zowel vennootschappen als natuurlijke personen.

  • Geregistreerd kassasysteem 2.0 in de horeca zal gegevens ‘realtime’ doorsturen naar de fiscus

    In het kader van de verlaging van het btw-tarief op het verstrekken van restaurant- en cateringdiensten werd op 01/01/2010 het geregistreerd kassasysteem ingevoerd voor de horecasector [...]